Gamma

Houten afsluitingen

Houten afsluitingen Afsluitingen Van Eecke levert en plaatst ook houten afsluitingen. Deze verhogen uw veiligheid en privacy.

Draaipoorten

Draaipoorten Bij afsluitingen Vaneecke ben je aan het juiste adres voor de beste informatie, bestelling en service na verkoop. Uiteraard zijn onze plaatsingen binnen onze service inbegrepen.

Metalen afsluitingen

Metalen afsluitingen Metalen kwaliteitsvolle omheiningen bij afsluitingen Van Eecke

Schuifpoorten Van Eecke

Schuifpoorten Van Eecke Indien de ruimte achterwaartst beperkt is of uw oprit heeft te veel helling dan is een schuifpoort de best mogelijke oplossing. Deze poorten rollen op een Omegavormig profiel dat in een betonfundering wordt gegoten. gelijkheden. Voordelig aan een schuifpoort is het feit dat deze minder onderhoudsintensief en beter te beveiligen zijn dan een draaipoort.

Ericamatten

Ericamatten Zoek je een oplossing tegen inkijk? Wil je een storend element aan het zicht onttrekken of wil je gewoon een decoratieve afsluiting. Dan is een erica- of heidemat de oplossing.

Carports

Carports Een carport voegt iets extra's toe aan uw leefgemak. In de winter staat uw auto beschermd tegen ijzel en bij regen kunt u droog in- en uitstappen. Bij zonneschijn zorgt de carport voor een aangenaam klimaat in uw auto.